Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Diensten

Diensten
glad en sterk oppervlak

Cementdekvloeren

topkwaliteit dekvloeren

Gietvloeren

bespaar energie

Vloerisolatie

Over ons bedrijf

12 jaar ervaring binnen de branche.

Professionele en krachtige machines. Dekvloeren in heel Nederland. Wij doen grote investeringen en creëren vloeren in appartementen en woningen

Projecten

PROJECTEN

Wat onderscheidt ons

Wat onderscheidt ons

onze sterke punten

Bedrijfservaring

we hebben aan bijzonder veel projecten gewerkt. Wijcreëerden cementdekvloeren door heel Nederland

onze sterke punten

Kwaliteit van onze service

we zien onszelf graag als het beste bedrijf binnen de dekvloerindustrie in Nederland. We werken elke dag hard om deze titel te behouden en onweerlegbaar te maken.

onze sterke punten

Partnerbenadering van opdrachten

we zijn niet alleen aannemers van dekloeren en vloerisolatie. Wij geven tevens altijd advies op basis van onze jarenlange ervaring.

werken met bouwbedrijven

Bent u op zoek naar een aannemer voor dekvloeren?

Wij zijn het antwoord op uw vraag. Wij creëren cementdekvloeren, gietvloeren en realiseren vloerisolatie.

Sorry, no posts matched your criteria.

Lage prijs en hoge bouwkwaliteit

Het is voor ons geen enkel probleem om kwaliteit met een lage prijs te combineren. Wij kopen in bij hoogstaande leveranciers, maar kunnen u te allen tijde voorzien van lage concurrerende prijzen binnen ons werkveld.
Dit is een onderdeel van de service die wij bieden, want wij geloven niet in meer betalen, dan nodig is.

Hoe te besparen op verwarming?

Indien u dat wenst, kunnen wij ook vloerisolatie voor u plaatsen. Dit zorgt ervoor dat uw woning vele malen beter geïsoleerd is, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw energiekosten. Daarnaast voorziet vloerisolatie ook in een blokkade tegen vochtproblemen.

Industriële vloeren in Nederland

Wij creëren dekvloeren door heel Nederland, waarbij wij vele taken uit
handen kunnen nemen. Denk hierbij aan de inkoop van de materialen, tot aan het realiseren en leggen van een vloer. Wij bieden tevens een kwaliteitsgarantie, opdat u weet dat u met een solide onderneming in zee
gaat.

Ontwikkelaarsdiensten

In de loop der jaren hebben we een bedrijf opgebouwd, met behulp van capaciteiten die de meeste bedrijven binnen de branche overtreffen. Wij werken samen met de grootste bouwbedrijven. Wilt u vloeren realiseren in een nieuwbouwwijk, of in een flatgebouw met meerdere verdiepingen?
Neem contact met ons op