Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Diensten

Diensten

DG Totaalvloeren is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige cementdekvloeren en dekvloeren. Wij werken al jaren mee met zeer grote projecten, die flinke investeringen vereisen. Hierdoor zijn wij in staat om op zeer snelle, juiste en efficiënte wijze een vloer te realiseren. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de vloer correct wordt geplaatst, zodat u zich over het onderhoud geen enkele zorgen hoeft te maken. Wij adviseren u graag over onze topkwaliteit cementdekvloeren.

Gietvloeren

Gietvloeren zijn tegenwoordig razend populair en niet zonder reden! Naast een cementdekvloer, staan gietvloeren namelijk ook bekend om de uitzonderlijke sterkte en krasvastheid. Gietvloeren kunnen in vele soorten en maten worden gerealiseerd, alsmede vele kleuren en afwerkingen. Een gietvloer staat fantastisch in elk willekeurig bedrijfspand, maar ook voor bijvoorbeeld de horecabranche is het een ideaal materiaal. Indien u meer wilt weten over gietvloeren, neem dan gerust contact met ons op.

Vloerisolatie

Naast de realisatie van vloeren, zorgen wij er natuurlijk ook voor dat uw vloer perfect geïsoleerd is, indien u dat wenst. Dekvloeren en vloeren van cement kunnen, vooral in huiselijke setting, soms koud aanvoelen. Met vloerisolatie lost u dit probleem op, daarnaast voorkomt u ook vochtproblemen. Bel ons gerust eens voor persoonlijk advies op dit gebied.

werken met bouwbedrijven

Bent u op zoek naar een aannemer voor dekvloeren?

Wij zijn het antwoord op uw vraag. Wij creëren cementdekvloeren, gietvloeren en realiseren vloerisolatie.