Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
a

Ons Bedrijf

ONS BEDRIJF
Leer ons beter kennen

Vloerspecialisten in Nederland

DG Totaalvloeren is een onderneming met ruim 12 jaar ervaring, die gespecialiseerd is in het realiseren van vloeren van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Wij kunnen binnen elk pand een íjzersterke en tegelijkertijd ook moderne en prachtige vloer aanleggen, die precies geënt is op uw wensen en verwachtingen. Wij realiseren vloeren in zowel particuliere als zakelijke panden, die perfect passen bij de door uw gewenste huisstijl. Wij kunnen onder meer hoogwaardige dekvloeren realiseren, cementdekvloeren en diverse soorten gietvloeren.

Dekvloeren staan bekend om de uitzonderlijke sterkte en weerbaarheid van het materiaal. Een dekvloer kan letterlijk een leven lang meegaan, mits correct geplaatst en onderhouden. Daarnaast creëren dekvloeren een modern en strak accent in elke ruimte. Cementdekvloeren bieden vergelijkbare voordelen. Een cementdekvloer werd eerdaags vooral gelegd als egale ondervloer, maar tegenwoordig gebruikt men een cementdekvloer steeds meer als vloerafwerking.
Dekvloeren en cementdekvloeren zijn vanwege het gemakkelijke onderhoud en de sterkte van het materiaal ideaal voor panden, waarin veel wordt gelopen.

Ook gezinnen met kinderen hebben baat bij een sterke vloer, omdat deze
vloeren niet snel slijten. Gietvloeren beginnen inmiddels ook snel aan
populariteit te winnen, vanwege de enorme toepasbaarheid en verschillende soorten opties en afwerkingen. Een gietvloer wordt doorgaans als afwerklaag op een dragende vloer geplaatst. Dit bestaat vaak uit een mengsel van beton, kunststof of epoxy, dat op de onderlaag uithardt.

Daarnaast kunnen wij onder elke vloer ook vloerisolatie plaatsen, opdat u
zeker weet dat u niet met vervelende toestanden te maken krijgt zoals
vochtproblemen en betonrot. Het plaatsen van een dekvloer vergt
specialistische kennis, omdat er veel zaken bij komen kijken. Zo dienen de
grondstoffen in perfecte hoeveelheden met elkaar te worden vermengd, om tot een uitstekend resultaat te komen. Zodoende werken wij met de meest
moderne middelen en technieken, alsmede de beste apparatuur binnen de
branche. Op deze manier bent u verzekerd van een ijzersterke vloer, die nog jarenlang als nieuw zal ogen. Wij werken veel aan grootschalige projecten, in samenwerking met architecten en ontwikkelaars. Maar wij leggen uiteraard ook met alle liefde een mooie vloer in uw woning!

WERKEN MET BOUWBEDRIJVEN

Bent u op zoek naar een aannemer voor dekvloeren?

Wij zijn het antwoord op uw vraag. Wij creëren cementdekvloeren, gietvloeren en realiseren vloerisolatie.

Klanten feedback

Klanten feedback
Sorry, no posts matched your criteria.